Valuta:

Verzenden & retouren

Opbrengst

Internationale scheepvaart is een gebruikelijke internationale lucht express bedrijf in een week tijd. Alle bestellingen worden verzekerd voor de aankoop waarde kan worden gevolgd op de site.

Wij zijn een professionele online dealer, samenwerking EMS koerier, vervoer en langlopende leveringscontracten rechtstreeks naar uw huis. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer het pakket aankomt, alstublieft.

Na een bestelling, controleer dan uw e-mail hier om orderbevestiging te krijgen, kunt u onze online order tracking site te bezoeken, klik op "Volg uw bestelling!

Terugkeerbeleid

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Hier, alle van de bestelde goederen nauwe hier het woord "is wat je ziet op onze site, krijg je binnen zeven dagen." In de eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons voordat u terug te keren het item terug te sturen Cargo adres. Commentaar op het! Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat, niet gedragen, gewijzigd of rood, alle merken.

Uitwisseling

Zullen we de datum van levering van de uitwisseling naar een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling te aanvaarden. Neem dan contact met ons op met uw bestelling ID en onze teamleden zal je helpen. Commentaar op het! Als u wilt grondstoffen ruilen in verschillende stijlen, moet je terug naar je project terugbetaling * (ingetrokken), en een nieuwe stijl voor uw favoriete volgorde.

Stuur inzendingen moeten vóór contact met ons op de rug. Alle items teruggestuurd naar ons moet in zijn originele staat, niet gedragen, gewijzigd of rood, alle merken. Versleten of vuile items zullen binnenkort worden teruggegeven terug naar PIù.

We niet de uitwisseling vracht te betalen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en verzendkosten, Verzending Exchange zo spoedig mogelijk. Wij raden u aan dit project voor onze eigen veiligheid, als je tracking en verzekering toe te voegen, wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd.

Kennisgeving

Orderannuleringen moeten eisen "van de bestelling wordt verzonden. Alle bestellingen door dit proces, zo spoedig mogelijk na de bestelling binnen zes tot acht uur, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren na plaatsing. Ik hoop dat dit het belangrijkste een beetje begrip. verzoek tot annulering "na de bestelling is verzonden, zullen worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

Copyright © 2018 www.entreprise-daye.be. Powered by dames schoenen