Valuta:

Privacy verklaring

Privacy

Welkom op onze online winkel. Ons doel is dat u zich comfortabel voelt met behulp van onze website, als u winkelen in het plaatselijke winkelcentrum. Waar uw producten te kopen via deze website, nemen we beveiligingsproblemen serieus. Wij zullen uw credit card nummer in te voeren elke keer dat je winkel uw facturering en verzendgegevens bij het gebruik van de technologie om de informatie-industrie standaard Secure Sockets Layer (SSL) om te worden onderschept voorkomen.

Onze toewijding aan privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy te houden, bieden wij deze mededeling naar onze online informatie praktijken uit te leggen, kunt u ervoor kiezen om je weg te verzamelen en gebruik van informatie. Het is gemakkelijk om dit bericht te vinden, maken we het in onze homepage en op elk punt van de persoonlijk identificeerbare informatie kan worden gevraagd.

De informatie die we verzamelen:

Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde of informatie op onze website verstrekte informatie. In sommige pagina's te bestellen, aanvragen en registreren om materialen te ontvangen. De aard van de verzamelde persoonlijke informatie op deze pagina's zijn onder de naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, credit / debit card gegevens. In sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te dienen. Bijvoorbeeld, als u een gift online bestellen en het willen, moet u naar de ontvangende partij moet rechtstreeks adres van de ontvanger. In dit geval wordt de aard van de persoonlijke informatie verzameld door de naam, adres, telefoonnummer.

Op de weg, hebben we de beschikbare informatie:

Wij gebruiken uw bestellingen alleen voltooid als de persoonlijke informatie die door de bestelling. Wij zullen deze informatie aan derden niet te gebruiken tenzij dit noodzakelijk is om de bestelling af te ronden binnen bereik. Wij gebruiken uw bestelling vóór verzending van het product, en zorg ervoor om informatie te verstrekken over anderen tijdens het transport. Wij zullen deze informatie aan derden niet te gebruiken tenzij dit noodzakelijk is om de bestelling af te ronden binnen bereik. We maken gebruik van niet-identificatie en geaggregeerde informatie om beter ontwerp van onze website en te delen met adverteerders. Op deze manier kunnen we adverteerders vertellen, op de eerste X aantal personen bezocht een bepaald gebied van onze website, of mannen en vrouwen is dat Y aantal Z vul ons inschrijfformulier, maar we zijn niet iets dat kan worden gebruikt om deze mensen bleek te identificeren . Tot slot, op het internet, gebruik maken van de bovenstaande of een van onze onderdelen doen niet de gelegenheid voor u om niet-verwante toepassingen te verbieden om opt-out of op andere wijze aan ons verstrekt zullen nooit persoonlijk identificeerbare informatie.

Hoe u contact met ons op:

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over deze privacy-beleid, neem dan een e-mail of stuur ons online, of neem contact op met onze klantenservice

Copyright © 2018 www.entreprise-daye.be. Powered by dames schoenen